Els temps estan canviant, i els últims anys, gràcies a l’augment per l’interès general de la societat per millorar la seva qualitat de vida, el córrer o com ho coneixem globalment, el running, en conseqüència les curses populars, han viscut un augment exponencial.

Córrer ens permet realitzar una activitat física molt completa que es pot practicar a qualsevol edat, que es pot fer en qualsevol moment i lloc, sense dependre de ningú y durant el temps que cadascú es proposi.

Així doncs podem dir que córrer és una activitat  bona perquè és saludable, bonica perquè ens permet gaudir del nostre entorn, i barata perquè no ens cal pagar un equipament car per practicar-la.

Fa temps que des de l’Associació Esportiva Picossa Trail ens esforcem per apropar aquest esport a tothom amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, de l’Associació Excursionista la Picossa i de molts altres col·laboradors i voluntaris que ens ajuden a organitzar i celebrar any rere any la cursa de trailrunning Camí de Sirga, inclosa al Circuit de Curses per muntanya de les Terres de l’Ebre i de la qual esperem celebrar la Xª edició al 2019.

Sempre ho hem fet en la vessant que més ens motiva que és el trailrunning i pensem que ja és hora que obrim el ventall a altres modalitats i intentar apropar encara més i a més gent, aquest esport i aquest estil de vida saludable que l’envolta.

És per aquest motiu que des de l’Associació Esportiva Picossa Trail i juntament amb el suport de l’Ajuntament, hem programat la realització d’una cursa urbana amb un recorregut dissenyat per  poder descobrir i gaudir dels carrers, els monuments  i llocs emblemàtics del nostre poble  d’una manera diferent.

I gracies a la celebració d’aquest esdeveniment volem:

  • Promoure i apropar l’esport a tots els morencs, convilatans i també a la resta de persones que vulguin participar.
  • Crear un ambient festiu i de convivència.
  • Promoure els valors d’un esport obert a tothom i evitar el caràcter elitista.
  • Facilitar i apropar a tothom hàbits per a adquirir i/o assolir un estil de vida saludable.

Mes informació i inscripcions

https://runedia.mundodeportivo.com/ca/cursa/10k-mora-debre-2019/201944010/

El nostre lloc web utilitza "cookies" per millorar la seva funcionalitat, recopilar estadístiques anònimes de navegació i integrar-se amb altres serveis. Continuant amb la navegació entenem que accepta el seu ús. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies