En aquesta edició, a més a més de la cursa absoluta que aquest any consta de 19,5km, també hi tindrem un circuit més curt que aquest 2018 el tindrem de 12km i 700 metres de desnivell positiu.


En aquest circuit s’hi disputarà la Cursa Cadet, modalitat puntuable al circuitebre.cat i com a novetat aquest any es disputarà la Cursa Express, modalitat no puntuable al circuitebre.cat, però si que tindrà una classificació amb temps i premis per separar o diferenciar de la modalitat de marxa la qual NO tindrà temps ni classificació ja que mes aviat es per aquells amants de la muntanya que us ho preneu amb més calma.


Els participants podreu conèixer bonics racons del nostre terme i pujareu al sostre de Móra d’Ebre, La Picossa, on podreu gaudir d’una vista privilegiada dels paratges de la cubeta de Móra.


Us animem a que us inscriviu i participeu a la celebració de la cursa de Muntanya Camí de Sirga.

El nostre lloc web utilitza "cookies" per millorar la seva funcionalitat, recopilar estadístiques anònimes de navegació i integrar-se amb altres serveis. Continuant amb la navegació entenem que accepta el seu ús. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies